100₺ tutarındaki reklam kredisiyle daha fazla müşteriye ulaşın


Hesabınızı yeniden etkinleştirerek 100₺ tutarında ücretsiz reklam kredisi kazanın. Kullanın »
Google Analytics
Müşteriler
işletmenizi arıyor
işletme kategoriniz
http://www.ismailbiber.com
Reklam ismailbiber.com
Her işletmenin kendi hedefleri vardır. Google Ads, önemsediğiniz hedeflere göre sonuçlar almanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır ve işletmeniz büyüdükçe değişiklik yapabilme esnekliği sunar.
Reklamlarınız, potansiyel müşterilerinizin web sitenizi ziyaret etmesini, işletmenizi telefonla aramasını, e-posta listesine kaydolmasını, video izlemesini veya uygulamanızı indirmesini kolaylaştırır.
100₺
Google, ilk ay yapacağınız 100₺ tutarına kadarki reklam harcamanız kadar size reklam kredisi veriyor. Kampanya kodu: 3M93Q‑VYGF9‑73KL.*
Hemen yararlanın »
KURULUM DESTEĞİ ALIN
Hiçbir ekstra ücret ödemeden, Google Ads hesabınızın kurulumuyla ilgili yardım almak ve ek destekten yararlanmak için 0850 390 1967 numaralı telefonu arayın.
İnternette görüşmek üzere,
Google Analytics Ekibi
Ücretsiz
Google Analytics uygulamasını
indirerek analizleri mobil cihazınızdan alın.
Google Play App Store
© 2019 Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.
Bu e-posta, Google Analytics'in diğer Google ürünleriyle entegrasyonuna ilişkin haberleri almak istediğinizi belirttiğiniz için 1ismail1biber@gmail.com adresine gönderilmiştir. Gelecekte bu tür e-postalar almak istemiyorsanız şurayı kullanarak e-posta listesinden çıkabilirsiniz: https://www.google.com/appserve/mkt/optout/AFnwnKUzUzVQloN9sL0E1XcRqU1cDYOPrsdzpBP2X_yFv_B8bJUvg5qEZxLX1RkzUABB4A?hl=tr Ayrıca tercihlerinizi, https://www.google.com/analytics/settings/my_account sayfasından giriş yaparak hesabınızın Google Analytics E-posta İletişimi sayfasında değiştirebilirsiniz.
*Bu teklifin hüküm ve koşulları:

1. Bu teklif sadece faturalandırma adresi Türkiye'de kayıtlı müşteriler için geçerlidir. Her reklam veren yalnızca bir adet promosyon kodu kullanabilir.
2. Bu teklifi aktifleştirmek için: Promosyon kodunu hesabınıza 31 Aralık 2019 tarihine kadar girmeniz gerekir.
3. Promosyon kredisine hak kazanmak için: Reklam vermeye başlayın! Promosyon kuponunun girilmesinden sonraki 31 gün günde gerçekleşen vergiler hariç reklam harcama tutarının 100₺ kısmına kadarı hediye kredi olarak kullanılabilecek.
4. 2 ve 3. adımların tamamlanmasının ardından krediniz genellikle 5 gün içinde hesabınıza yüklenir ve hesabınızın Fatura Özeti bölümünde gözükür.
5. Krediler yalnızca gelecekteki reklam giderleri bakımından uygulanacaktır. Krediler kodun girilmesinden önceki reklam giderleri bakımından uygulanamayacaktır.
6. Yüklenen promosyon krediniz tükendiğinde herhangi bir bildirim almazsınız ve ödeme yönteminize göre aldığınız tıklamalar üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Eğer reklam vermeye devam etmek istemiyorsanız dilediğiniz zaman hesabınıza girip kampanyalarınızı duraklatabilir ya da silebilirsiniz.
7. Promosyon kredisine hak kazanmak için hesabınız Google Ads tarafından başarılı bir şekilde faturalandırılması ve iyi durumda olması gerekmektedir.
8. Şartlar ve koşulların tamamına aşağıdaki adresten ulaşılabilecektir: http://www.google.com.tr/intl/tr/ads/coupons/terms.html.
Reklam kampanyaları için günlük 15 TL ve üzeri bütçe belirleyen müşterilere. Günlük bütçe faaliyet gösterdiğiniz sektör ve hedeflerinize göre değişebilir lütfen danışmanlarımızdan bilgi alınız. Hafta içi 09.00-18.00.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Blogger news

Blogroll

About