Özür dileriz, Nisan ayına ait doğru performans raporunuz bu rapor


Aylık AdSense performansınızı görün
    
Yayıncı kimliğiniz: pub-0354550521949706 Oturum Açın
"Nisan ayında diyethekimi.com sitesinin AdSense'le gösterdiği performans" başlıklı önceki e-postamızda yer alan bazı sayılar doğru olmayabilir. Bu hatadan dolayı çok üzgünüz. İşte doğru raporunuz.
Nisan ayı performansınız.*
Reklamlarınızın nasıl performans gösterdiğini öğrenin ve önümüzdeki ay kazancınızı artıracak ipuçları alın. Monthly Performance
Revenue
GELİR
Kazandığınız paranın tutarı
$13 veya eşdeğeri
(+62.50%) ▲ Nereden: Mart
Impressions
GÖSTERİM SAYISI
Gösterilen reklam sayısı
50.770
(+15.21%) ▲ Nereden: Mart
Mobile
MOBİL
Mobil sayfa görüntüleme payı
(+3%) ▲ Nereden: Mart
CTR
CTR
Tıklama oranı
0.73%
(+0.33%) ▲ Nereden: Mart
Optimize Your Site SİTENİZİ HEMEN OPTİMİZE EDİN
Hesabınızdaki istatistikleri görüntüleyin
Bu rapordaki rakamlar hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa AdSense hesabınızdaki verileri kontrol edin. Geçen ayki performansınızı izlemek önemlidir.
Hesabınıza bakın
GOOGLE ADSENSE ON AIR CANLI GOOGLE ADSENSE
DoubleClick For Publishers'ı Keşfedin
DoubleClick for Publishers (DFP) hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bu canlı yayına katılın. Web sitenizden farklı reklam ağlarını kullanarak para kazanıyorsanız veya doğrudan sunulan anlaşmaları yönetiyorsanız, DFP sizin için doğru çözüm olabilir. DFP, işlemleri basitleştirmenize ve her gösterimden en yüksek değeri elde etmenize yardımcı olacak tam kapsamlı bir reklam geliri motorudur. Bu oturumda, uzmanlarımız bu aracı nasıl verimli kullanabileceğinizi gösterecektir.
HEMEN KAYDOLUN
İnternet'te görüşmek üzere,
Google AdSense Ekibi
*Derlemenin tarihine ve yöntemine bağlı olarak, bu rapordaki rakamların AdSense hesabınızdakilerden biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın. En son bilgiler için lütfen AdSense hesabınızda oturum açın.
BİZİ TAKİP EDİN
YouTube G+ Twitter Facebook Forum
Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043
E-posta Tercihleri: Bu e-posta, zaman zaman AdSense performans önerileri almak istediğinizi belirttiğiniz için gönderilmiştir. Gelecekte bu tür e-postalar almak istemiyorsanız burayı tıklayarak e-posta listesinden çıkabilirsiniz.
    

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Blogger news

Blogroll

About